Tuotekehitys-moduuli järjestettiin 2.12.2019 – 28.2.2020 (vko 49-9).
Moduuli oli tuotekehitys- ja tuotteistamisprojekti, jossa perehdyttiin tuoteideointiin ja -suunnitteluun, kuluttajatutkimuksiin ja tuotetesteihin, reseptioptimointiin, hinnoitteluun ja kustannuslaskelmiin, prosessin suunnitteluun, aistinvaraisen arvioinnin menetelmiin sekä aistinvaraisen ja mikrobiologisen laadun ja säilyvyyden arviointiin, pakkausmerkintöihin ja -suunnitteluun, tutkimustulosten analysoinnin eri menetelmiin sekä tavararyhmähallinnan perusteisiin.
Koulutus toteutettiin opiskellen itsenäisesti ja pienryhmissä verkossa, hyödyntäen videotallenteita ja interaktiivisia luentoja. Osallistujat toteuttivat projektityönä tuotekehitysprojektin. Moduulin lähitilaisuus järjestettiin keskiviikkona 19.2.2020.
Moduuliin ilmoittautuminen on päättynyt.