Avoin webinaari 26.5.2021 klo 13-15 – Sustainable Food Production in East and North Finland

Avoin webinaari 26.5.2021 klo 13-15 – Sustainable Food Production in East and North Finland

 

Register here

Programme

13.00-13.10   Opening words
Atte von Wright, Professor (Food Biotechnology), Emeritus

13.10-13.30   Organic farming serving as a forerunner for the sustainable food production
Sari Iivonen, Vice President, Finnish Organic Research Institute

13.30-13.50   Traceability in Finnish Food Chain with focus in milk and meat production
Ardita Hoxha-Jahja, Research Manager, Savonia University of Applied Sciences

14.10-14.30   Food microbiological safety: new technologies and applications
Jenni Korhonen, PhD, University Lecturer in Food Science, Quality and Development, University of Eastern Finland

14.30-14.45   Berry+ partnership: Value chain analysis for increasing regional economic  resilience, identification of interregional complementarities, and more effective RIS3 implementation
Jouni Ponnikas, Regional Development Director, Regional Council of Kainuu

14.45.-15.00   Business case Nordic Koivu: Producing pure organic birch sap for the world
Susanna Luostarinen, Executive Vice President, Nordic Koivu Ltd.

Closing remarks
Ilari Havukainen, Senior advisor, East and North Finland EU office

Original announcement



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.