20 loka Huom! Tilaisuus muutettu verkkototeutukseksi: Teknologian mahdollisuudet elintarvikeyritysten liiketoiminnan sujuvoittajana
AIKA: ke 10.11 klo 16:40−19:00
Osallistu mukaan tästä linkistä (webinaari, Teams-yhteys)
Tervetuloa webinaariin kuulemaan puheenvuoroja digitalisaation, automaation ja robotiikan asiantuntijoilta ja keskustelemaan näkymistä elintarvikealalla! Tilaisuus on suunnattu erityisesti elintarvike- ja ICT-/teknologia-alan toimijoille. Tilaisuuden järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin ohjelman sisällössä. Webinaari on maksuton.
OHJELMA:
16:40 Tervetuloa! Erikoistutkija Anna-Liisa Välimaa, Luonnonvarakeskus
16:50 Hanke-esittelyt, RUOKARIIHI – Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle ja FoodRobo – Ruokarobotiikka ja -automaatioympäristön kehittäminen
17:00 Tekoälyn mahdollisuudet ruoantuotannossa ja elintarviketaloudessa, Professori Pekka Toivanen, Itä Suomen yliopisto
17:25 Koneikko Oy:n automatisoidut järjestelmät teollisuuteen, Mekaniikkasuunnittelija Miika Palviainen, Koneikko Oy
17:50 Automaation käyttöönotto alkutuotannossa, Johtava asiantuntija Mikko Laajalahti, Luonnonvarakeskus
18:15 Virtuaali- ja lisätyn todellisuuden (VR/AR) ratkaisut teknologia-alalla, Head Of Design and Co-Founder Matti-Juhani Pekkanen, 3D talo
18:40 Kysymykset ja loppukeskustelu
19:00 Tilaisuus päättyy
JÄRJESTÄJÄ: RUOKARIIHI – Osaava elintarviketalous Pohjois-Pohjanmaalle -hanke ja FoodRobo – Ruokarobotiikka ja -automaatioympäristön kehittäminen -hanke
LISÄTIETOJA: Riikka Kokko, Oulun ammattikorkeakoulu, riikka.kokko@oamk.fi, puh. 050 591 5976 tai Henna Lehikoinen, Savonia-ammattikorkeakoulu, henna.lehikoinen@savonia.fi, puh. 044 785 6021