09 tammi Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen aikataulu tarkentunut
Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina: Elintarviketeknologia vko 35-44 2019, Pakkausteknologia vko 42-51 2019, Tuotekehitys vko 49 2019 – vko 9 2020, Elintarvikehygienia ja turvallisuus vko 6-14 2020, Elintarviketeknologian uudet trendit vko 14-22 2020.
Ilmoittautuminen Ruokalaakson yrityksille aukeaa helmikuussa 2019 ja muille huhtikuussa 2019. Tiedotamme ilmoittautumisesta lisää lähempänä ajankohtaa. Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä löytyy Yrityksille-välilehden Koulutus-osiosta.