01 huhti Seminaari elintarviketurvallisuudesta huhtikuussa
Tervetuloa Ruokalaakson elintarviketurvallisuusseminaariin keskiviikkona 22.4.2020 klo 12-14:30. Koronaepidemian vuoksi tilaisuus on siirretty täysin etäyhteydellä toteutettavaksi. Paikan päälle osallistuvaksi aiemmin ilmoittautuneiden ei tarvitse tehdä ilmoittautumista uudelleen. Etäyhteyslinkki lähetetään lähempänä tilaisuuden ajankohtaa. Seminaari on maksuton.
Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään tiistaina 21.4. klo 17:00:
https://link.webropolsurveys.com/EP/1DDDED76E5B43CC7
Ohjelma:
12:00 Avaus ja päivän ohjelma
Yleistä elintarviketeollisuuden laatujärjestelmistä, Petri Hanhineva
Elintarviketurvallisuus hankintaketjussa, Tomi Helin
Lyhyt jaloittelutauko
Elintarviketurvallisuus Olvilla, Sari Lähteinen
Elintarviketurvallisuus –aitouden todentaminen, Jenni Korhonen
Yhteenveto ja lopetus, Petri Hanhineva
14:30 Tilaisuus päättyy
Puhujat:
Tomi Helin, Materiaalipäällikkö, Valio Oy
Sari Lähteinen, Laatupäällikkö, Olvi Oyj
Jenni Korhonen, Yliopistonlehtori, Itä-Suomen yliopisto
Petri Hanhineva, Elintarvikeasiantuntija, Kehitysyhtiö SavoGrow Oy
Pidätämme oikeuden ohjelmamuutoksiin.
Ohjelmaa ja aikataulua päivitetty 1.4.2020.
Alkuperäinen julkaisupäivä 21.2.2020 klo 14:27.