Elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivä 28.10.

Elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivä 28.10.

Jatkumona huhtikuussa järjestetylle elintarviketurvallisuusseminaarille Ruokalaakso järjestää lokakuussa elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivän.

Koulutus järjestetään keskiviikkona 28.10.2020 klo 9-16 Suonenjoella, SavoGrow’lla, Yrityspuisto Futurian tiloissa (Jalkalantie 6, 77600 Suonenjoki). Mikäli lähitilaisuuden järjestäminen ei koronavirustilanteen vuoksi ole mahdollista, koulutus siirretään verkkototeutukseksi. Tilannetta seurataan ja lopullinen toteutusmuoto ilmoitetetaan koulutukseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.

Ohjelma
8:30 Aamukahvit
9:00 Orientoituminen päivän aiheeseen, järjestelmien hyödyt ja resurssien tarve
9:15 Elintarviketurvallisuusstandardien esittely ja keskeisimmät erot (ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, IFS Food)
10:30 Standardin valinnassa huomioitavat asiat
11:00 Lounas (omakustanteinen)
11:45 Järjestelmän peruselementit: HACCP, VACCP ja TACCP ja niiden rakentaminen
14:00 Kahvitauko
14:15 Toimittajien hallinta, sisäiset auditoinnit, jatkuva parantaminen
15:00 Järjestelmällinen muutosten hallinta
15:30 Yleiset poikkeamat auditoinneissa
16:00 Koulutus päättyy

Koulutus sisältää pieniä ryhmä- tai yksilötehtäviä. Koulutus on osallistujille maksuton.
Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.

 

Tilaisuuden kutsu ja ohjelma (.pdf)



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.