18 syys Elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivä 28.10.
Jatkumona huhtikuussa järjestetylle elintarviketurvallisuusseminaarille Ruokalaakso järjestää lokakuussa elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivän.
Koulutus järjestetään keskiviikkona 28.10.2020 klo 9-16 Suonenjoella, SavoGrow’lla, Yrityspuisto Futurian tiloissa (Jalkalantie 6, 77600 Suonenjoki). Mikäli lähitilaisuuden järjestäminen ei koronavirustilanteen vuoksi ole mahdollista, koulutus siirretään verkkototeutukseksi. Tilannetta seurataan ja lopullinen toteutusmuoto ilmoitetetaan koulutukseen ilmoittautuneille lähempänä tilaisuuden ajankohtaa.
Ohjelma
8:30 Aamukahvit
9:00 Orientoituminen päivän aiheeseen, järjestelmien hyödyt ja resurssien tarve
9:15 Elintarviketurvallisuusstandardien esittely ja keskeisimmät erot (ISO 22000, FSSC 22000, BRC Food, IFS Food)
10:30 Standardin valinnassa huomioitavat asiat
11:00 Lounas (omakustanteinen)
11:45 Järjestelmän peruselementit: HACCP, VACCP ja TACCP ja niiden rakentaminen
14:00 Kahvitauko
14:15 Toimittajien hallinta, sisäiset auditoinnit, jatkuva parantaminen
15:00 Järjestelmällinen muutosten hallinta
15:30 Yleiset poikkeamat auditoinneissa
16:00 Koulutus päättyy
Koulutus sisältää pieniä ryhmä- tai yksilötehtäviä. Koulutus on osallistujille maksuton.
Ilmoittautuminen koulutukseen on päättynyt.
Tilaisuuden kutsu ja ohjelma (.pdf)