28 touko Elintarvikkeiden tuotekehitys ja tuotekehitysmahdollisuudet SavoGrow’lla
Suunnitteletko uusien tuotteiden valmistusta? Miten tuotekehityksessä voisi edetä? Mistä tilat koevalmistukseen ja millaisia laitteita tarvitaan?
Tervetuloa Elinkeinoa ja liiketoimintaa ruokaketjussa – Elli -hankkeen järjestämään elintarvikealan koulutustilaisuuteen. Tässä infossa kuulet perusteet elintarvikkeiden tuotekehityksestä. Lisäksi selviää, mitä elintarvikkeiden kehityspalveluita SavoGrow’lla on tarjota ja millaiset puitteet Suonenjoella sijaitseva Yrityspuisto Futuria tarjoaa tuotekehitykselle ja koevalmistukselle. Kohderyhmänä ovat paikalliset elintarvikkeita valmistavat yritykset.
Aika: 5.6.2020 klo 12-14
Paikka: Teams-etäkoulutustilaisuus
Ohjelma:
13:00 – 13:10 Tervetuloa, esittäytyminen – Marja-Leena Hirvonen, projektiasiantuntija ELLI-hanke
13:10 – 14:00 Elintarvikkeiden tuotekehitysprosessit, Futurian tuotekehitystilat ja SavoGrow’n elintarvikepalvelut – Johanna Kekäläinen, tuotekehittäjä Kehitysyhtiö SavoGrow
Ilmoittautumiset keskiviikkoon 3.6.2020 mennessä Anulle, anu.lavola@uef.fi
Lisätietoja osoitteessa www.ruokaketjuelli.fi ja www.facebook.com/ruokaketjuelli
Elintarvikkeiden tuotekehitys ja tuotekehitysmahdollisuudet SavoGrow’lla (.pdf)