Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu

Hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuus ja ravitsemuksellinen laatu

Insect Savo -hanke järjestää työpajan hyönteistuotteiden elintarviketurvallisuuteen ja ravitsemukselliseen laatuun liittyen keskiviikkona 18.11.2020 klo 13-16.

Aikataulu ja ohjelma:
13:00-13:05 Tervetuloa, Puheenjohtaja Jenni Korhonen/Itä Suomen yliopisto
13:05-13:45 Uuselintarvikkeet EU:ssa hyönteisnäkökulmasta, Anna Mizrahi /Ruokavirasto
13:45-14:10 Hyönteisten mikrobiologinen laatu ja ravintosisältö, Kati Riekkinen/Itä Suomen yliopisto, InsectSavo hanke
14:10-14:15 Tauko
14:15-14:45 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa elintarviketeollisuuden näkökulmasta, Juhani Sibakov /Oy Karl Fazer Ab
14:45-15:05 Hyönteisten käyttö elintarvikkeissa tuotekehityksen näkökulmasta, Aija Viitaniemi/ ChefBug Oy
15:05-15:50 Allergeenit hyönteisissä, Minna Anthoni /Ruokavirasto
15:50-16:00 Tilaisuuden yhteenveto

Työpaja järjestetään Teams-etäyhteydellä. Ilmoittautumiset tiistaihin 17.11.2020 mennessä: https://link.webropolsurveys.com/S/D19F86DC69C9A647

Lisätietoja: jenni.korhonen@uef.fi

Tilaisuuden ohjelma ja aikataulu (.pdf)



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.