Ilmoittautuminen avattu!

Ilmoittautuminen avattu!

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen on avattu!

Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen ilmoittautumismahdollisuutta on aikaistettu ja koulutukseen voi ilmoittautua maanantaista 18.3., aina perjantaihin 31.5.2019 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Elintarviketeknologian_taydennyskoulutus_20192020_3371/fi

Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina:

  • Elintarviketeknologia (vko 35-44 2019)
  • Pakkausteknologia (vko 42-51 2019)
  • Tuotekehitys (vko 49 2019 – vko 9 2020)
  • Elintarvikehygienia ja turvallisuus vko (6-14 2020)
  • Elintarviketeknologian uudet trendit (vko 14-22 2020).

Mikäli vapaita paikkoja kevään 2020 moduuleihin jää, ilmoittautuminen avataan tarvittaessa uudelleen syksyllä 2019.
Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä Ruokalaakson Koulutus-osiosta.



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.