Ilmoittautuminen avattu!

Ilmoittautuminen avattu!

Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen on avattu!

Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen ilmoittautumismahdollisuutta on aikaistettu ja koulutukseen voi ilmoittautua maanantaista 18.3., aina perjantaihin 31.5.2019 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Elintarviketeknologian_taydennyskoulutus_20192020_3371/fi

Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina:

  • Elintarviketeknologia (vko 35-44 2019)
  • Pakkausteknologia (vko 42-51 2019)
  • Tuotekehitys (vko 49 2019 – vko 9 2020)
  • Elintarvikehygienia ja turvallisuus vko (6-14 2020)
  • Elintarviketeknologian uudet trendit (vko 14-22 2020).

Mikäli vapaita paikkoja kevään 2020 moduuleihin jää, ilmoittautuminen avataan tarvittaessa uudelleen syksyllä 2019.
Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä Ruokalaakson Koulutus-osiosta.