18 maalis Ilmoittautuminen avattu!
Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen on avattu!
Elintarviketeknologian täydennyskoulutuksen ilmoittautumismahdollisuutta on aikaistettu ja koulutukseen voi ilmoittautua maanantaista 18.3., aina perjantaihin 31.5.2019 saakka. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisesti osoitteessa: https://www.lyyti.fi/reg/Elintarviketeknologian_taydennyskoulutus_20192020_3371/fi
Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina:
- Elintarviketeknologia (vko 35-44 2019)
- Pakkausteknologia (vko 42-51 2019)
- Tuotekehitys (vko 49 2019 – vko 9 2020)
- Elintarvikehygienia ja turvallisuus vko (6-14 2020)
- Elintarviketeknologian uudet trendit (vko 14-22 2020).
Mikäli vapaita paikkoja kevään 2020 moduuleihin jää, ilmoittautuminen avataan tarvittaessa uudelleen syksyllä 2019.
Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä Ruokalaakson Koulutus-osiosta.