26 helmi Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen alkaa 1.4.
Ilmoittautuminen elintarviketeknologian täydennyskoulutukseen aukeaa 1.4.2019.
Täydennyskoulutuskokonaisuus järjestetään elokuun 2019 ja toukokuun 2020 välillä. Valittavissa on viisi kokonaisuutta, jotka toteutetaan verkko-opintoina seuraavina ajankohtina:
- Elintarviketeknologia vko 35-44 2019
- Pakkausteknologia vko 42-51 2019
- Tuotekehitys vko 49 2019 – vko 9 2020
- Elintarvikehygienia ja turvallisuus vko 6-14 2020
- Elintarviketeknologian uudet trendit vko 14-22 2020.
Yksittäiseen moduuliin otetaan enintään 40 osallistujaa.
Tarkempaa tietoa täydennyskoulutuksen sisällöstä sekä 1.4. julkaistavan ilmoittautumislinkin löydät Ruokalaakson Koulutus-osiosta.