29 maalis Maaliskuun 2021 uutiskirje
Maaliskuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.
Ruokalaakson uutiskirje on ilmestynyt Ruokalaakso-hankkeen aikana noin kahden kuukauden välein. Uutiskirjeessä on kerrottu Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Jatkossa uutiskirje ilmestyy hieman harvemmin Ruokalaakson ja Agri-Food -klusterin yhteisesti toimittamana. Tsekkaa, mistä maaliskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.
Uutiskirjeen sisältö:
- Muutoksia uutiskirjeeseen: linkitys Agri-Food -klusteriin
- Elintarvikkeet markkinoilla -videosarja
- Ruokalaaksosta merkittävää tukea Itä-Suomen yliopiston elintarviketutkimusympäristön kehittämiseen
- Ruokalaakson laatukoulutukset keräsivät mukavasti osallistujia
- Proteiiniosaamisympäristö: Hapattamisen vaikutukset
- Gut Health and Fermentation platform: Adaptation to the infant gastrointestinal tract
- Oivallista Ruokaa –hanke edistää ravitsemusterveyttä ja torjuu elintarvikehävikkiä
- Elintarviketutkimuksen strategia Suomelle
- Työntekijät mukaan ruokahävikin vähentämiseen
- Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari
Artikkeli Ruokalaakson laatukoulutuksista puuttuu uutiskirjeestä. Voit lukea jutun ajankohtaisuuksista.
Seuraava, Ruokalaakson ja Agri-Food -klusterin yhteinen, uutiskirje ilmestyy kesäkuussa 2021.
Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?
Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.
Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.