Maaliskuun 2021 uutiskirje

Maaliskuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje on ilmestynyt Ruokalaakso-hankkeen aikana noin kahden kuukauden välein. Uutiskirjeessä on kerrottu Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Jatkossa uutiskirje ilmestyy hieman harvemmin Ruokalaakson ja Agri-Food -klusterin yhteisesti toimittamana. Tsekkaa, mistä maaliskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Muutoksia uutiskirjeeseen: linkitys Agri-Food -klusteriin
  • Elintarvikkeet markkinoilla -videosarja
  • Ruokalaaksosta merkittävää tukea Itä-Suomen yliopiston elintarviketutkimusympäristön kehittämiseen
  • Ruokalaakson laatukoulutukset keräsivät mukavasti osallistujia
  • Proteiiniosaamisympäristö: Hapattamisen vaikutukset
  • Gut Health and Fermentation platform: Adaptation to the infant gastrointestinal tract
  • Oivallista Ruokaa –hanke edistää ravitsemusterveyttä ja torjuu elintarvikehävikkiä
  • Elintarviketutkimuksen strategia Suomelle
  • Työntekijät mukaan ruokahävikin vähentämiseen
  •  Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari

>> Lue koko uutiskirje

Artikkeli Ruokalaakson laatukoulutuksista puuttuu uutiskirjeestä. Voit lukea jutun ajankohtaisuuksista.
Seuraava, Ruokalaakson ja Agri-Food -klusterin yhteinen, uutiskirje ilmestyy kesäkuussa 2021.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.