Proteomiikka tutuksi -webinaari

Proteomiikka tutuksi -webinaari

Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset

Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovelluksiin. Webinaari on maksuton.

15:00  Tilaisuuden avaus

 Mitä proteomiikka on? Proteomiikkatutkimus käytännössä, Mikko Laitaoja, Itä-Suomen yliopisto, kemian yksikkö

15:15   Miten Ruokalaakso edistää proteomiikan hyödyntämistä, Anna Kårlund, Itä-Suomen yliopisto, ravitsemustiede

15:30  Proteomiikkatutkimuksen verkostot, Otto Savolainen, Itä-Suomen yliopisto/Chalmers Mass Spectrometry Infrastructure

15:45  Yhteenvetokeskustelu –  Proteomiikan hyödyt elinkeinolle

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt.

 

Webinaaritallenne ei ole enää katsottavissa.

 

Päivitetty 11.11.2020 klo 15:09 sekä 25.11.2020
Alkuperäinen julkaisuajankohta 5.10.2020 klo 13:31



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.