Proteomiikka tutuksi -webinaari

Proteomiikka tutuksi -webinaari

Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset

Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovelluksiin. Webinaari on maksuton.

15:00  Tilaisuuden avaus

 Mitä proteomiikka on? Proteomiikkatutkimus käytännössä, Mikko Laitaoja, Itä-Suomen yliopisto, kemian yksikkö

15:15   Miten Ruokalaakso edistää proteomiikan hyödyntämistä, Anna Kårlund, Itä-Suomen yliopisto, ravitsemustiede

15:30  Proteomiikkatutkimuksen verkostot, Otto Savolainen, Itä-Suomen yliopisto/Chalmers Mass Spectrometry Infrastructure

15:45  Yhteenvetokeskustelu –  Proteomiikan hyödyt elinkeinolle

Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt.

 

Webinaaritallenne ei ole enää katsottavissa.

 

Päivitetty 11.11.2020 klo 15:09 sekä 25.11.2020
Alkuperäinen julkaisuajankohta 5.10.2020 klo 13:31