11 marras Proteomiikka tutuksi -webinaari
Proteomiikka tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovellukset
Tervetuloa tiistaina 10.11.2020 klo 15-16 Ruokalaakson ja Elintarviketieteiden seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston järjestämään webinaariin, jossa tutustutaan proteomiikkaan tutkimusmenetelmänä sekä sen käyttösovelluksiin. Webinaari on maksuton.
15:00 Tilaisuuden avaus
Mitä proteomiikka on? Proteomiikkatutkimus käytännössä, Mikko Laitaoja, Itä-Suomen yliopisto, kemian yksikkö
15:15 Miten Ruokalaakso edistää proteomiikan hyödyntämistä, Anna Kårlund, Itä-Suomen yliopisto, ravitsemustiede
15:30 Proteomiikkatutkimuksen verkostot, Otto Savolainen, Itä-Suomen yliopisto/Chalmers Mass Spectrometry Infrastructure
15:45 Yhteenvetokeskustelu – Proteomiikan hyödyt elinkeinolle
Ilmoittautuminen webinaariin on päättynyt.
Webinaaritallenne ei ole enää katsottavissa.
Päivitetty 11.11.2020 klo 15:09 sekä 25.11.2020
Alkuperäinen julkaisuajankohta 5.10.2020 klo 13:31