20 tammi Ruokalaakso-hankkeen loppuseminaari
Tervetuloa kaikille avoimeen tilaisuuteen 18.3.2021 klo 13:30-15:30 kuulemaan Ruokalaaksossa tehdyistä toimenpiteistä sekä jatkosta hankeajan jälkeen. Seminaarin avaa Juha Minkkinen Pohjois-Savon liitolta. Seminaarissa esitellään Ruokalaakso-konsepti ja marjapilotti, kuluttajalähtöistä tuotekehityspalvelua, proteiini- ja suoliston terveys ja fermentaatio -osaamisympäristöjä ja tutkimusalustoja sekä Ruokalaakson ja Ruokalaaksosta syntynyttä toimintaa hankkeen jälkeen. Saavutettuja tuloksia käsitellään myös yritysnäkökulmasta.
Ilmoittautuminen on päättynyt 16.3.2021 klo 16:00.
Osallistumislinkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla.
Ohjelma
Klo 13:30 | Tilaisuuden avaus, Juha Minkkinen, Pohjois-Savon liitto Ruokalaakso-konsepti (ydintoiminta); esimerkkinä marjapilotti, Jenni Lappi, Savonia-AMK ja Kaisa Raninen, UEF Marjapilotin onnistuminen yritysnäkökulmasta, Matti Leinonen, Pakkasmarja Palvelujen kehittäminen; esimerkkinä kuluttajalähtöinen tuotekehityspalvelu, Johanna Kantala, Savonia-AMK ja Petri Hanhineva, SavoGrow Palvelun hyödynnettävyys yritysnäkökulmasta, Vesa Lappi, KalaLappi |
14:20 | Tauko |
14:30 | Building up the research platforms: Proteiiniosaamisympäristö, Anna Kårlund, UEF Gut Health and Fermentation platform, Carlos Gómez-Gallego, UEF Osaamisympäristöjen merkittävyys yritysnäkökulmasta, Riitta Partanen, Valio |
15:00 | Toiminta Ruokalaakso-hankkeen jälkeen Ruokalaakson sopimuspohjainen jatkotoimintamalli, Outi-Maaria Palo-oja, UEF Linkittyminen Agrifood-klusteriin ja Kuopio Health’iin, Jenni Lappi Ruokalaaksossa luodun osaamisen ja verkostojen hyödyntäminen, Marjukka Kolehmainen, UEF Kommenttipuheenvuoro, Atte von Wright, emeritus professori |
15:30 | Tilaisuuden päätös, Jenni Lappi |