Ajankohtaista

Keväällä 2020 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia: 29.1. klo 13 - 15 Ruokalaakson marjaseminaari (kutsuvierastapahtuma) 3.2. Täydennyskoulutuksen elintarvikehygienia ja -turvallisuus moduuli alkaa 7.2. klo 13 alkaen Ruokalaakson...

Webinaarivartti: Tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet Ruokalaakso järjesti perjantaina 13.12. webinaarin, jossa kerrottiin Kehitysyhtiö SavoGrow'n tuotekehitystilojen käyttömahdollisuuksista. Esittelijöinä tuotekehittäjä Johanna Kekäläinen ja elintarvikeasiantuntija Petri Hanhineva SavoGrow'lta. Katso tallenne! Alkuperäinen esityspäivä: Perjantai 13.12.2019 klo 13:00 -...

Ruokalaakson väki kiittää kuluneesta vuodesta ja osallistumisesta toimintaan. Toivotamme kaikille hyvää ja rauhallista joulun aikaa sekä menestystä tulevalle vuodelle!  ...

Marraskuun uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille. Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä marraskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy...

Webinaarivartti: Tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet Perjantai 13.12. klo 13:00 - 13:15 Ruokalaakso järjestää perjantaina 13.12. klo 13:00 – 13:15 webinaarivartin aiheena SavoGrow'n tuotekehitystilojen käyttömahdollisuudet. Webinaari on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille! Se vie vain vähän...

 Muovi elintarvikepakkauksissa - hyvis vai pahis? Ruokalaakso järjesti  Elintarviketieteiden Seuran Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston kanssa muoviseminaarin tiistaina 29.10.2019. Tilaisuuden tallenne sisältää Muoviteollisuus ry:n, SIBLabs'n Amcor Flexibles EMEA - Valkeakosken sekä Thomeko...

Muovi elintarvikepakkauksissa - hyvis vai pahis? B5015 (5.kerros), Savonia-ammattikorkeakoulu, Microkatu 1 Tiistai 29.10.2019 klo 14 - 16:30 Ruokalaakso järjestää yhdessä Elintarviketieteiden Itä- ja Pohjois-Suomen jaoston kanssa maksuttoman muoviseminaarin tiistaina 29.10. Tervetuloa kuulemaan puheenvuoroja...

Webinaarivartti: Suolistomalli ja sen hyödyt yrityksille sekä yhteistyökumppaneille Ruokalaakso järjesti perjantaina 20.9. webinaarin, jossa kerrottiin Itä-Suomen yliopistolla ravitsemustieteellä rakennettavasta suolistomallista, sekä sen hyödyistä yrityksille ja yhteistyökumppaneille. Asiantuntijoina Anna Kårlund ja Carlos...

Syksyllä 2019 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia: 26.8. Täydennyskoulutuksen elintarviketeknologian moduuli alkaa 20.9. klo 13 Ruokalaakson webinaarivartti - Suolistomalli 24.9. klo 12 - 16 Laatua ympäristövastuullisuudesta ja...