28 tammi Ruokalaakson kevät & kesä 2020
Posted at 15:21h
in Yleinen
Keväällä 2020 Ruokalaakso on mukana, yhteistyössä tai järjestämässä seuraavia tilaisuuksia:
- 29.1. klo 13 – 15 Ruokalaakson marjaseminaari (kutsuvierastapahtuma)
- 3.2. Täydennyskoulutuksen elintarvikehygienia ja -turvallisuus moduuli alkaa
- 7.2. klo 13 alkaen Ruokalaakson webinaarivartti – kuluttajalähtöisyys tuotetestauksessa
- 19.3. klo 14 – 17 Lähituotteilla makua lautaselle
- 30.3. Täydennyskoulutuksen elintarviketeknologian uudet trendit moduuli alkaa
- 22.4. klo 12 – 16 Elintarviketurvallisuusseminaari
- 24.4. klo 13 alkaen Ruokalaakson webinaarivartti – Elintarvikeväärennökset lainsäätäjän näkökulmasta
- 12.5. Elintarvikepäivä – Ruokalaakso näytteilleasettajana
- Kesäkuussa (vko 23 – 26) Ruokalaakson webinaarivartti
Merkitse ajankohdat jo kalenteriin, tule mukaan tilaisuuksiin ja käy moikkaamassa Ruokalaaksoa!
Alkuperäinen julkaisupäivä 28.01.2020 klo 15:15