Ruokasektorin ekosysteemi- ja klusteritilaisuus

Ruokasektorin ekosysteemi- ja klusteritilaisuus

Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – Miten kohti koordinoitua yhteistyötä?

Ruokalaakso järjestää tiistaina 22.9.2020 klo 13:00 – 15:30 ekosysteemitilaisuuden ”Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – Miten kohti koordinoitua yhteistyötä?. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä yritysten roolista ruokasektorin ekosysteemeissä ja klusterivalmistelussa, sekä saattaa ruokasektorin parissa toimivia tahoja yhteen. Yrityksiltä toivotaan näkökulmia yhteistoiminnan edistämiseen.

 

Tilaisuuden ohjelma

13:00 – 14:00 Tilaisuuden avaus

 Ruokalaakso-ekosysteemin esittely; Jenni Lappi, FT, projektipäällikkö

 Ekosysteemit ja EU-klusterit tukemassa yritysten toimintaa; Päivi Vestala, Pohjois-Savon liitto

 Food & Beyond -ekosysteemin visio ja tavoitteet sekä käytännön toiminta; Mirva Lampinen, VTT

 Yhteistyöllä ruokasektoria kehittämään, case Arktinen Älykäs maaseutuklusteri Lapista; Johannes Vallivaara, ProAgria Lappi

14:00 – 14:30 Virkistäytymistauko ja Ruokalaakson osaamisen virtuaalinen esittely

14:30 – 15:20 Yrityspuheenvuorot

Tuija Suvanto, Nordic Innovation Execution & Governance, Nestle Oy

Annika Wilhelmson, VP Innovation, Quality and CSR, Viking Malt Oy

Carme Plumed-Ferrer, CEO, Probitat Oy

 Paneelikeskustelu – Ekosysteemien välinen yhteistyö

15:20 – 15:30 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

 

Zoom-etäyteyslinkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös jättää etukäteen kysymyksiä tilaisuuden puhujille tai paneelikeskustelua varten. Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/EP/2861BE81FF01C63F



Ruokalaakso
Evästeasetukset

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä parhaan mahdollisen käyttökokemuksen tarjoamiseksi. Evästeet tallennetaan selaimeesi ja ne auttavat meitä tunnistamaan sinut, kun palaat sivustolle. Ne myös auttavat tiimiämme ymmärtämään, mitkä verkkosivuston osat ovat sinulle mielenkiintoisia ja hyödyllisiä.