26 elo Ruokasektorin ekosysteemi- ja klusteritilaisuus
Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – Miten kohti koordinoitua yhteistyötä?
Ruokalaakso järjestää tiistaina 22.9.2020 klo 13:00 – 15:30 ekosysteemitilaisuuden ”Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – Miten kohti koordinoitua yhteistyötä?”. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä yritysten roolista ruokasektorin ekosysteemeissä ja klusterivalmistelussa, sekä saattaa ruokasektorin parissa toimivia tahoja yhteen. Yrityksiltä toivotaan näkökulmia yhteistoiminnan edistämiseen.
Tilaisuuden ohjelma
13:00 – 14:00 Tilaisuuden avaus
Ruokalaakso-ekosysteemin esittely; Jenni Lappi, FT, projektipäällikkö
Ekosysteemit ja EU-klusterit tukemassa yritysten toimintaa; Päivi Vestala, Pohjois-Savon liitto
Food & Beyond -ekosysteemin visio ja tavoitteet sekä käytännön toiminta; Mirva Lampinen, VTT
Yhteistyöllä ruokasektoria kehittämään, case Arktinen Älykäs maaseutuklusteri Lapista; Johannes Vallivaara, ProAgria Lappi
14:00 – 14:30 Virkistäytymistauko ja Ruokalaakson osaamisen virtuaalinen esittely
14:30 – 15:20 Yrityspuheenvuorot
Tuija Suvanto, Nordic Innovation Execution & Governance, Nestle Oy
Annika Wilhelmson, VP Innovation, Quality and CSR, Viking Malt Oy
Carme Plumed-Ferrer, CEO, Probitat Oy
Paneelikeskustelu – Ekosysteemien välinen yhteistyö
15:20 – 15:30 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös
Zoom-etäyteyslinkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös jättää etukäteen kysymyksiä tilaisuuden puhujille tai paneelikeskustelua varten. Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/EP/2861BE81FF01C63F