Ruokasektorin ekosysteemi- ja klusteritilaisuus

Ruokasektorin ekosysteemi- ja klusteritilaisuus

Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – Miten kohti koordinoitua yhteistyötä?

Ruokalaakso järjestää tiistaina 22.9.2020 klo 13:00 – 15:30 ekosysteemitilaisuuden ”Ruokasektorin ekosysteemit ja klusterit – Miten kohti koordinoitua yhteistyötä?. Tilaisuuden tavoitteena on lisätä ymmärrystä yritysten roolista ruokasektorin ekosysteemeissä ja klusterivalmistelussa, sekä saattaa ruokasektorin parissa toimivia tahoja yhteen. Yrityksiltä toivotaan näkökulmia yhteistoiminnan edistämiseen.

 

Tilaisuuden ohjelma

13:00 – 14:00 Tilaisuuden avaus

 Ruokalaakso-ekosysteemin esittely; Jenni Lappi, FT, projektipäällikkö

 Ekosysteemit ja EU-klusterit tukemassa yritysten toimintaa; Päivi Vestala, Pohjois-Savon liitto

 Food & Beyond -ekosysteemin visio ja tavoitteet sekä käytännön toiminta; Mirva Lampinen, VTT

 Yhteistyöllä ruokasektoria kehittämään, case Arktinen Älykäs maaseutuklusteri Lapista; Johannes Vallivaara, ProAgria Lappi

14:00 – 14:30 Virkistäytymistauko ja Ruokalaakson osaamisen virtuaalinen esittely

14:30 – 15:20 Yrityspuheenvuorot

Tuija Suvanto, Nordic Innovation Execution & Governance, Nestle Oy

Annika Wilhelmson, VP Innovation, Quality and CSR, Viking Malt Oy

Carme Plumed-Ferrer, CEO, Probitat Oy

 Paneelikeskustelu – Ekosysteemien välinen yhteistyö

15:20 – 15:30 Tilaisuuden yhteenveto ja päätös

 

Zoom-etäyteyslinkin tilaisuuteen saa ilmoittautumalla. Ilmoittautumisen yhteydessä voi myös jättää etukäteen kysymyksiä tilaisuuden puhujille tai paneelikeskustelua varten. Ilmoittaudu: https://link.webropolsurveys.com/EP/2861BE81FF01C63F