Syyskuun 2020 uutiskirje

Syyskuun 2020 uutiskirje

Syyskuun 2020 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä syyskuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Mikrobiologisten säilyvyyskokeiden pilotointi alkaa syksyllä
  • Ruokalaakso kehittää markkinointiviestintäänsä
  • Opiskelijayhteistyö jatkuu
  • Kokemuksia elintarviketeknologisesta täydennyskoulutuksesta
  • Elintarvikkeiden mikromuovitutkimus etenee
  • A2-maitopilotissa tutkittu jogurtin maitohappobakteerien kestävyyttä
  • Colon model tests in the Gut Health and Fermentation Platform
  • Pohjois-Savon elintarvikealan osaamisesta esittelyvideo
  • Tulevat tapahtumat
    • Ruokasektorin ekosysteemi- ja klusteritilaisuus 22.9.
    • Lähituotteilla makua lautaselle -webinaari 27.10.
    • Elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivä 28.10.
    • Ensimmäinen PuroMeetti 29.10.

>> Lue koko uutiskirje

Seuraava uutiskirje ilmestyy marraskuussa 2020.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.