28 tammi Tammikuun 2021 uutiskirje
Tammikuun 2021 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.
Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä tammikuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.
Uutiskirjeen sisältö:
- Mikrobiologian analyysipalveluja tuotekehityksen tueksi
- Energiatehokkuutta marjojen pakastusprosessiin
- Proteiiniosaamisympäristö: Mallastuksen vaikutus proteiinien sulavuuteen
- Gut Health and Fermentation platform: Developments of the Colon Model
- Tulevat tapahtumat
Seuraava uutiskirje ilmestyy maaliskuussa 2021.
Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?
Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.
Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.