Toukokuun uutiskirje

Toukokuun uutiskirje

Toukokuun 2020 uutiskirje on ilmestynyt ja lähetetty tilaajille.

Ruokalaakson uutiskirje ilmestyy noin kahden kuukauden välein ja kertoo Ruokalaakson kuulumisista, ajankohtaisista asioista sekä tulevista tapahtumista. Tsekkaa, mistä toukokuun uutiskirjeessä on kerrottu tai käy lukemassa koko uutiskirje.

Uutiskirjeen sisältö:

  • Ruokalaakson toiminnan jatkuminen hankeajan jälkeen
  • Kuluttajalähtöinen tuotekehityspilotti edennyt koronatilanteesta huolimatta
  • Webinaarivartissa vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen
  • Opinnäytetöitä ja opiskelijaprojekteja Ruokalaaksossa
  • Proteiiniosaamisympäristössä työstetään pilottia A2-maitotuotteiden ympärillä
  • The genus Lactobacillus has been split into 25 new genera
  • Savolaisten elintarvikeyritysten pääsy vientimarkkinoille helpottuu uuden verkoston avulla
  • Tulevat tapahtumat
    • Webinaarivartti – vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen 4.6.
    • Elintarvikealan kansallinen klusteritilaisuus 22.9.
    • Lähituotteilla makua lautasille 8.10.
    • Elintarviketurvallisuusstandardien koulutuspäivä 28.10. (uutiskirjeessä virheellisesti 23.10.)

>> Lue koko uutiskirje

Seuraava uutiskirje ilmestyy syksyllä 2020.

 

Haluatko tietää, mitä Ruokalaaksossa tapahtuu?

Voit tilata uutiskirjeemme kätevästi sähköpostiisi ilmoittamalla sähköpostiosoitteesi etusivun alareunasta löytyvään tilaa uutiskirje -kenttään. Sähköpostiosoitteesi tallennetaan Ruokalaakson uutiskirjeiden postituslistalle ja saat uusimman uutiskirjeen aina ensimmäisten joukossa!
Aiemmin ilmestyneet uutiskirjeet ovat luettavissa Ruokalaakson aineistot- osiosta.

Ruokalaakso noudattaa Savonia-ammattikorkeakoulun asiakasrekisterin tietosuojaselostetta.