Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen – katso tallenne!

Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen – katso tallenne!

Webinaarivartti: Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen

Ruokalaakso järjesti torstaina 4.6. webinaarivartin ”Vaihtoehtoisia teknologioita elintarviketurvallisuuden parantamiseen”. Webinaarissa esiteltiin kolme vaihtoehtoista teknologiaa: kuivajääpuhdistus, ultraviolettisäteilytys (UV-C), sekä korkeapaineprosessointi (High Pressure Prosessing, HPP). Asiantuntijana elintarviketeknologi Tommi Laaksonen.

 

Alkuperäinen esityspäivä: Torstai 4.6.2020

Tallenne löytyy myös Ruokalaakson aineistoista. Ruokalaakson hanketoimijat ja -yritykset sekä ohjausryhmä pääsevät katsomaan tallennetta myös Ruokalaakson Teams-alustalta.